avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am fost oprit la un control de rutina si s-a constatat ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am fost oprit la un control de rutina si s-a constatat ca am permisul suspendat

Buna seara......

Pe 21.01.2011 am fost oprit la un control de rutina,si s-a constat ca am permisul suspendat de o luna fiindu-mi eliberata o dovada fara drept ce circulati:stunned:;automat dosar penal; :stunned:problema este ca deja am avut permisul suspendat pentru aceasta fapta (amenda radar ) anul trecut conform notificari primite din partea politiei rutiere
Cum e posibil sa am 2 suspendari pentru o singura fapta?????????????
Partea urata e ca m-am ales cu un dosar penal iar dosarul se afla inca la udriste;am depus acea notificare la politie,dar nu s-a intamplat nimic:stunned:
Ce se v-a intampla mai departe???pot obtine o dovada de circulatie pana se rezolva dosarul????????????

deja sunt disperat ,nu mai stiu ce sa fac.....................stau de 3 luni fara permis..........si aproape mi-am pierdut si serviciul

Cel mai recent răspuns: ady_bms , utilizator 22:48, 26 Iulie 2011
Dupa inca doua luni de asteptare,m-am prezentat la domnul politist care are dosarul si situatia se prezinta in felul urmator:figurez cu 2 recomandate trimise de politia rutiera dambovita,cu doua suspendari ,total aleatorii,pentru aceeasi serie de proces verbal;problema este ca deja am stat suspendat prima data ;mai mult decat atat a doua recomandata nu a fost primita de catre mine si ce e si mai socant ,a ajuns dupa ce mi s-a facut dosar penal!!!
Ma duceam pe fiecae saptamana sa ma interesez de situatia dosarului si am fost tratat cu totala indiferenta de cel care se ocupa de caz si mai mult decat atat a intrat si in concediu pe o perioada indelungata ,fara a trimite dosarul la parchet pe motiv ca nu are d c sa se grabeasca
Ce pot sa mai zic,sunt terminat din toate punctele atat fizic cat si moral la cat am de tras din cauza superficialitati celor de la politia rutiera si m-ai mult decat atat am 5 luni fara permis#-o
Cum e posibil asa ceva????????????
Singura solutie ramane sa fac o plangere la comandantul politiei pt urgentarea dosarului,si oricum dupa ce se termina totul ii voi da in judecata!!!!!!
P.s. Foarte bine ca da afara din ei,sa.i lase pe drumuri pentru ca unii chiar nu au ce cauta in politie!!!!


#-o
Si nu mai spun d cei de la parchetul sectorului 1: mi-au motivat respingerea prelungirii dreptului de circulatie pe motiv, citez "parasire locului accidentului":O:O:O:O.
Pacat ca trebuie sa infrunt astfel de lucruri de la varsta asta, fiind pus in situatia de infractor fara voia mea:sorry:#-o
In final s-a rezolvat totul in bine!Dupa cercetari s-a stabilit ca a fost o greseala in sistemul lor(nu si-au actualizat baza de date)Am primit NUP,fara nici un fel de amenda.Bine ca mi s-a demonstrat pana la urma nevinovatia,chiar daa am fost nevoit sa mai stau 6 luni pe dreapta!
Bafta tuturor celor care sunt in aceasta situatie!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis suspendat sebi_vigh90 sebi_vigh90 buna seara ..am o intrebare care ma macina de 3 luni si jumatate aproximativ.....in data de 17 noiembrie am fost prins cu autoturismul meu cu numere provizorii ... (vezi toată discuția)
Trimitere in judecata numere expirate krys_xndr krys_xndr As dori o parere avizata pentru urmatorul caz. Am fost oprita in luna aug 2016, in comuna unde locuiesc de org de pol si au constatat ca aveam numerele rosii ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru conducere cu permisul suspendat ibocan ibocan Buna! Am un dosar penal intocmit pe baza conducere cu permis suspendat mi-sa eliberat o dovada cu drept fara circulatie. in intervalul acesteia pana la ... (vezi toată discuția)