avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... \"Coasigurat\" inseamna persoana aflata in intretinere?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

"Coasigurat" inseamna persoana aflata in intretinere?

Buna ziua! am o nelamurire coasiguratul inseamna persoana aflata in intretinere? daca un salariat solicita sa-i fie coasigurata mama fara nici o sursa de venit, dar care are domiciliul in alt judet, trebuie mai intai sa o ia in intretinere, dar cum daca nu au acelasi domiciliu. Exista o solutie legala si corecta pentru astfel de cazuri? in ce lege as putea gasi conditiile de a deveni coasigurat pentru a-i putea refuza solicitarea angajatului, oferindu-i si o baza legala? multumesc foarte mult pentru eventuale raspunsuri

Alte discuții în legătură

Fisa postului personal curatenie farcaselmircea farcaselmircea buna seara, va rog sa ma ajutati cu cateva informatii : 1. tocmai mi-am infiintat o firma de curatenie , in cazul in care doresc sa ofer contract de munca ... (vezi toată discuția)
Obligatia de înregistreze la fisc pt prsoanele fara venit -achitare cass. AureliaDochian AureliaDochian Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum trebuie sa procedez - incepand cu data de 01.01.2016 am incetat contractul individula de munca.(am intrat in categoria ... (vezi toată discuția)
Apostila de la haga lhuana lhuana Buna!Sunt studenta la facultatea de litere anul 1 si as vrea ca in viitor sa imbratisez meseria de translator dar am o singura nelamurire, pentru a legaliza ... (vezi toată discuția)