avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... lipsa raport expertiza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

lipsa raport expertiza

Se amana cauza deoarece niciun expert nu vrea sa faca expertiza unui lot de pamant, dat fiind faptul ca reclamantul este scutit de la plata onorariului de expertiza. Ce se poate face in aceasta situatie? Va rog ajutati-ma cu un raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 20:16, 7 Aprilie 2011
nu este scutit, onorariul se va avansa acestuia din fondurile MJ.Solicitati amendarea expertului.
puteti solicita instantei amendarea expertului sau inlocuirea acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea si eu o nelamurire legata de expertizele dintr-un ... p649 p649 Buna ziua, As avea si eu o nelamurire legata de expertizele dintr-un proces civil. La termenul anterior instanta a pus in vedere partilor sa achite onorariul ... (vezi toată discuția)
Problema cu scutirea platii de la onorariul de expertiza iulia bumbu iulia bumbu Bunica mea a obtinut in instanta admiterea unei cereri de ajutor public judiciar sub forma scutirii de la plata onorariului de expertiza pentru un lot de ... (vezi toată discuția)
Neplata onorariului provizoriu pentru expertiza Lavinia Mustata Lavinia Mustata Am primit o expertiza contabila pe probleme de drespturi banesti in care plata onorariului provizoriu a cazut in sarcina reclamantului.Am cerut amanarea unui ... (vezi toată discuția)