avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... primar=abuz de putere
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

primar=abuz de putere

in urma cu o saptamana fam mea a facut cerere la primarie pt aprobarea unui protest . de atunci primarul umbla din casa in casa pe la posibilii participanti amenintandu-i ca vor primi amenda daca participa ba mai mult suna la anumite pers ca sa vina sa protesteze impotriva fam mele. am depus cererea saptamana trecuta si de atunci ne tot amana fara temei legal. cum se poate face o reclamatie impotriva lui pt abuz de putere?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:43, 8 Aprilie 2011
Cred ca ar fi mai bine sa detaliati despre ce este vorba in mod concret ,pentru a primi informatiile de care aveti nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal ca pt o amenda pe care o are o persoana luata in spatiu sa platesc eu? roxypoxy roxypoxy buna ziua!am luat pe un nepot in spatiu,pt a avea si el buletin.spre surprinderea mea atunci cand am mers la primarie sa cer o adeverinta pt o masina,mi s-a ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva primariei mihai37 mihai37 Buna ziua, Doresc sa depun o plangere impotriva unei primarii, mai exact impotriva functionarilor de la taxe si impozite care dupa ce am calculate ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. protestul individual se încadrează in legea 60/1991, ... mihe19d mihe19d Buna ziua. Protestul individual se încadrează in legea 60/1991, respectiv a deciziei nr 19 din 15.10.2018 emisă de ICCJ (pct 6, lit A din ART.26). Sursa ... (vezi toată discuția)