avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere impotriva primariei
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere impotriva primariei

Buna ziua,

Doresc sa depun o plangere impotriva unei primarii, mai exact impotriva functionarilor de la taxe si impozite care dupa ce am calculate impozitul pe casa si teren a iesit cu 50 de lei mai putin decat mi-au cerut, asta cu preturile pe m2 si rangul localitatii spuse de ei atunci.
Cand I-am intrebat de ce este asa au ridicat din umeri. Primarul nu face nimic dupa plangerea facuta.
Unde pot sa fac o plangere impotriva primariei in legatura cu aceasta problema?
Ultima modificare: Duminică, 20 Septembrie 2015
mihai37, utilizator
Cel mai recent răspuns: catalincorj , utilizator 10:59, 24 Noiembrie 2020
Puteti contesta decizia de impunere la sectia de contencios administrativ a tribunalului in a carui raza de competenta se afla localitatea respectiva.
Bună ziua mă confrunt și eu cu o problemă din partea primăriei Buftea. Am depus cerere pentru participare la recepția finală din Luna martie, a venit un domn și am participat la recepție dar nu a semnat certificatul de recepție deoarece ei îmi iau spus că trebuie să plătesc o diferență de bani. După ce am achitat acea diferență de valoare a construcției, am apelat din nou la ei pentru a-mi semna acel certificat de recepție. De mai bine de două luni mă tot amâna spunând umi vacă nu au timp Ba că mai trebuie să aștept o săptămână Ba că luni e gata și tot așa. După atât de mult timp de așteptare am ajuns la concluzia că a ori vor spaga ori nu vor să îmi dea recepția din motive personale, asta pentru că eu am depus tot ceea ce trebuia și de câte ori am întrebat dacă este ceva în neregulă mereu am spus că totul este ok. Vă rog să mă ajutați în această privință pentru că nu știu ce să fac?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o casa cu actele in neregula. m-am pacalit. totusi nu se poate rezolva nicicum?! ARES99 ARES99 Stimate doamne, stimati domni, am o mare nelamurire la care sper sa pot obtine un raspuns pozitiv: Acum doi ani am cumparat printr-un credit ipotecar, cu ... (vezi toată discuția)
Sesizare la primarie ContSters278009 ContSters278009 Buna ziua . Am facut o sesizare la primarie in legatura cu niste nereguli savarsite de un vecin de-al meu de gradina, si maine sunt 30 de zile de cand am ... (vezi toată discuția)
Receptia finala mihaelasfr mihaelasfr Buna ziua Ne-am construit o casa si am depus actele la primarie pentru efectuarea receptiei finale in iuna iunie 2011. Suntem in luna noiembrie 2011 si nu am ... (vezi toată discuția)