avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... DIVORT
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

DIVORT

AS VREA SA STIU DACA SE POATE SOLICITA CA PROBA IN PROCESUL DE DIVORT LISTA CONVORBIRILOR TELEFONICE, MESAJELE TRIMISE PRIMITE SI DACA COMPANIILE TELEFONICE AU ACEASTA ARHIVA
Cel mai recent răspuns: Manole Dumitru , utilizator 18:21, 7 Aprilie 2011
In divort nu se cere sa probezi motivele despartaniei. Proba ce o doriti D-voastra ar mari tensiunile intre parti. Intradevar unul din motivele de divort este infidelitatea"" asta doriti d-voastra sa dovediti in instanta. Sunt chestiuni pe care instanta prea putin le va da eficienta..etc. Succes :((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi detaliate folosite in instanta. abonamentul meu este ... Clarissa Matei Clarissa Matei Facturi detaliate folosite in instanta. Abonamentul meu este pe numele sotului cu care sunt in divort. Eu l am intentat pt violenta fizica si emotionala. ... (vezi toată discuția)
Divort mask mask Buna ziua sunt casatorit de 2 ani avem o fetita de 10 luni eu mai tot timpul sunt plecat din tara si am banuito pe sotia mea ca traieste cu altcineva cat sunt ... (vezi toată discuția)
Partaj dj_ane2001 dj_ane2001 buna ziua!exista vreo lege care in urma partajului stabileste ca sotul care inseala nu primeste nimic??daca da, care sunt dovezile acceptate ca proba care ... (vezi toată discuția)