avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua sunt casatorit de 2 ani avem o fetita de 10 luni eu mai tot timpul sunt plecat din tara si am banuito pe sotia mea ca traieste cu altcineva cat sunt eu plecat vorbeste intruna la telefon si am puso pe sora si mama mea sa o urmareasca cand iese din casa unde se duce. Si sa adeverit a gasito pe strada cu un baiat. Vreau sa stiu daca pot cere desfasuratorul cu mesajele si convorbirile pentru a le folosi la divort ia are o cartela reincarcabila cosmote.
Cel mai recent răspuns: Alina Stroila , Avocat 19:46, 5 Martie 2010
Nu vi se va aproba o astfel de cerere.
Cel mai bine ar fi sa incercati a avea o discutie serioasa cu sotia pe aceasta tema, fara a trage concluzii, daca nu ati vazut dvs. personal ceva nelalocul lui.
Totusi, daca intr-adevar doriti divortul, puteti invoca motivul infidelitatii sotiei, insa va trebui sa probati prin alte mijloace de proba, respectiv martori, care pot fi si sora sau mama dvs.
da ,veti plati o suma de banii si cu siguranta cei de la cosmote va vor da desfasuratorul cu numerele de tel ;daca va gand ca instanta va v-a accepta asta ca proba in instanta -nu, si nici nu va dispune la cererea dvs.sa se faca o adresa la cosmote cu desf din care sa rezulte detaliat convorrbirile sau mesajele,asta se dispune in penal,in anumite cauze mai grave
Daca este vorba despre un abonament telefonic pe numele dvs.,puteti solicita desfasuratorul convorbirilor.Daca este pe numele sotiei sau este o cartela telefonica ,nu este posibil acest lucru.
Si eu cred ca intre doi oameni maturi,pot interveni discutii lamuritoare,cum ,la fel cred ca daca o femeie vorbeste cu un barbat sau invers,nu inseamna ca acestia au relatii intime.
Cred ca trebuieste mai multa maturitate in abordarea unor astfel de subiecte,in care este normal sa primeze inteligenta in locul geloziei sau al eventualelor influente din afara cuplului.
cel mai bine este sa aveti o discutie serioasa ca intre oameni maturi...
daca se ajunge totusi la divort, ca probe puteti solicita inscrisuri, martori, interogatoriu si ancheta sociala, in niciun caz ceea ca doriti dvs.
bafta ! poate nu e nimic serios.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort...copil minor...infidelitate si violenta fizica si verbala repetata ContSters137674 ContSters137674 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema : Sunt casatorita de 3 ani si am un copil de 2 ani. Acum 2 saptamani sotul meu a parasit ... (vezi toată discuția)
Blocare sim cosmote de catre o persoana necunoscuta Bogdan88 Bogdan88 Buna ziua. Ieri mi-a fost blocata cartela de Cosmote desi eu nu am solicitat acest lucru. Am sunat la relatii cu clienti sa intreb ce se intampla de nu pot ... (vezi toată discuția)
Sms-uri jignitoare Bogdan V Bogdan V Buna ziua, Sotia primeste de 2 saptamani pe telefonul mobil mesaje continand injurii. Ce se poate face in acest caz? De asemenea, inainte de a trimite ... (vezi toată discuția)