avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale act constitutiv actualizat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

act constitutiv actualizat

buna ziua,
mi s-a cerut de la registrul comertului actul constitutiv actualizat deoarece vreau sa mut firma in alt judet....acesta trebuie semnat de un avocat sau il poate semna asociatul unic?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 18:04, 7 Aprilie 2011
actul constitutiv se poate incheia sub semnatura privata, si se paote semna de catre asociat/ administrator pe fiecare fila. [editat link]
Ultima modificare: Joi, 7 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Poate sa fie semnat doar de asociatul unic.( sub semnatura privata) Inainte de a intocmi documentatia pentru mutarea societatii in alt judet va sfatuiesc sa faci niste demersuri preliminare:
- rezervarea denumirii firmei( daca societatea a fost infintata inainte de anul 2008)
- unicitatea sediului
SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mutare srl dintr-un judet in alt judet MADALINA ARMEANU MADALINA ARMEANU SRL-ul pe care il detin in judetul Braila este momentan suspendat din Aprilie 2010. Doresc sa reiau activitatea, insa in judetul Bacau (acolo unde m-am ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social srl michil michil Sunt asociat unic al unui SRL iar mama mea este administratorul societatii.Doresc sa schimb sediul social din Bucuresti in alta localitate.As dori sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social si asociat unic ilmir ilmir Buna seara Am si eu o problema vreau sa preiau firma tatalui meu si sa ii mut sediu in alt judet daca imi poate spune si mie ce pasi trebuie sa parcurg caci ... (vezi toată discuția)