Buna ziua!]
Cumnata mea a lucrat 10 luni la o firma de mixturi asfaltice...recent i s-a adus la cunostinta, telefonic, ca s-a restructurat postul pe care a fost incadrata..a primit prin posta o hartie prin care i se aduce la cunostinta necesitatea efectuarii unei cereri de incetare a CIM
A contactat-o pe sefa ei directa, aceasta zicandu-i ca de fapt cererea este de lichidare....
pe internet am citit ca de fapt ar putea fi demisie cu lichidare la zi....
intrebari: poate fi un mod de a o determina, prin cererea asta de lichidare, sa isi dea demisia de fapt?
daca s-a restructurat postul cum trebuia sa procedeze angajatorul?
ce este aceea autodisponibilizare
care sunt efectele demisiei pentru angajat?
Cand se desfiinteaza postul ,angajatorul emite decizie, dupa ce salariatul a stat in preavizul acordat de lege numai 4h/zi,pontat in foi de prezenta 8h/zi, conform art 65 alin 1 din codul munci, astfel salariatul concediat ca urmare a desfiintarii postului beneficiaza de somaj .
In cazul demisiei ,nu se acorda somaj ,practic nu mai are loc desfiintarea de post , ci faptul ca plecati ca nu va mai convine situatia de acolo .
In ambele cazuri se face lichidarea la zi a drepturilor salariale .
Somaj dupa cic
anca13
Buna ziua
Va retin atentia cu o intrebare: anul acesta, in iulie, copilul meu implineste 2 ani. Eu as dori ca sa mai stau inca 1 an acasa cu el si m-am gandit ... (vezi toată discuția)