avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... acte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

acte

buna, o intrebare:as putea sa intocmesc acte la un cipol de 16 ani pt o locuinta?cand as putea ,la ce varsta? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 19:02, 7 Aprilie 2011
Banuiesc ca este vorba de un copil de 16 ani.......... Sigur ca puteti, sa inteleg ca doriti sa instrainati un imobil catre acest minor, prin act de vanzare-cumparare sau donatie. Sunt posibile ambele variante, trebuie doar sa va adresati Autoritatii Tutelare din localitatea de domiciliu a copilului pentru a va emite o dispozitie de curator (trebuie numit un curator care sa asiste minorul la semnarea actului).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare casa dupa donatie mario10 mario10 doresc sa donez casa copilului meu minor care va fi asistat la intocmirea documentelor de un curator . dupa donatie vom locui ca si pana acum in imobilul ... (vezi toată discuția)
Se poate vinde un imobil unei persoane minore? eu12345 eu12345 buna ziua! va rog frumos, care este raspunsul la intrebarea din titlu? este vorba despre un imobil proprietate 50/50 sot si sotie si de comun acord sotii ... (vezi toată discuția)
Donatie ContSters4579 ContSters4579 ...stie cineva de ce pentru a primi o donatie de catre minor (15 ani)pura si simpla ai nevoie de incuv aut tutelare?...e cumva act de dispozitie(dispui asupra ... (vezi toată discuția)