avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa-de-poluare-oug/50/2008-contravine-normelor-europene.

buna seara. pe cine dam in judecata pt a recupera banii luati ilegal pentru aceste taxe?
Cel mai recent răspuns: Iosif Balint , Avocat 12:20, 8 Aprilie 2011
după parcurgerea etapei I., respectiv solicitarea restituirii sumei plătite de la organele financiare, vă adresați Instanței, chemând în judecată Direcția Județeană a Finanțelor Publice unde ați efectuat plata taxei și Fondul de Mediu, ca administrator al sumelor încasate.
Ultima modificare: Vineri, 8 Aprilie 2011
Iosif Balint, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine chem in judecata pt recuperare taxa poluare ? sebirelli sebirelli Buna ziua. Pt recuperarea taxei de poluare auto pe cine actionez in judecata? Doar administratia financiara care a calculat si incasat taxa, sau si ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa kgula kgula am platit taxa de poluare, vineri, 06.01.2012, avand in vedere ca urmeaza ca legea 50/2008 modificata sa se abroge si sa intre in vigoare alta, dupa abrogarea ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto adinaelena adinaelena In anul 2008 in decembrie am platit o taxa auto de aproximativ 4000 lei .Conform noilor taxe ar trebui sa mi se restituie niste bani .Am mers la administratia ... (vezi toată discuția)