avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... asociatie nonprofit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

asociatie nonprofit

Buna ziua
as dori sa stiu daca o asociatie poate cumpara un imobil de la mine si cine ar fi indreptatit sa semneze actele la notar banuiesc
multumesc
Cel mai recent răspuns: mihai09 , utilizator 20:11, 7 Aprilie 2011
sigur ca asociatia poate dobandi prin v-c dreptul de proprietate, iar partile contractante sunt vanzatorul-proprietar si asociatia, prin reprezentant legal, in calitate de cumparator. evident actele se incheie la notar!
banuiesc ca trebuie sa existe o hotarare a consiliului director prin care sa se aprobe vanzarea si persoana desemnata sa semneze actele
scuze cumpararea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu datorii doublemit doublemit Buna ziua! Am un apartament in proprietate si vreau sa-l vand. Am acumulat, in timp, datorii la intretinere si la finante.Mentionez ca exista intabulare in ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare - ce trebuie sa am in vedere pentru ca tranzactia sa fie sigura? automtics_rules automtics_rules Buna ziua, as dori sa stiu cum se poate incheia in coditii cat mai sigure o tranzactie prin care cumpar o garsoniera cu banii jos(fara credit). Din cate am ... (vezi toată discuția)
Imi poate spune cineva ce implica semnarea unui contract de vanzare-cumparare ... edanes_ro edanes_ro Imi poate spune cineva ce implica semnarea unui contract de vanzare-cumparare imobil de la un vanzator reprezentat conventional de un mandatar persoana fizica. ... (vezi toată discuția)