avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ANULARE AUTORIZATIE FUNCTIONARE SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ANULARE AUTORIZATIE FUNCTIONARE SRL

apelez la colegii priceputi in comercial/administrativ si ii rog sa imi spuna care este legislatia care reglementeaza anularea / retragerea / suspendarea autorizatiei de functionare a unui srl. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:11, 8 Aprilie 2011
Ma gandesc ca va intereseaza care este temeiul legal pentru retragerea/anularea certificatului constatator de autorizare a unei anumite activitati. Acesta il gasiti in Legea nr. 359/2004 privind simplificarea formalitatilor la inregistrarea in registrul comertului (.....) precum si autorizarea functionarii persoanelor juridice la art. 15-17 indice 3.
mai exact, ma intereseaza autorizarea functionarii unui restaurant, autorizatie data de primarie.
In aceasta situatie temeiul il gasiti in OG nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata care de multe ori are in completare hotarari de consiliu local.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare fitofarmacii Rozmarisf Rozmarisf Buna ziua, firma mea detine cateva fitofarmacii, in localitati diferite. As dori sa stiu daca sunt obligat sa cer autorizatie de functionare de la primarie. ... (vezi toată discuția)
Autorizatii magazin dut dut BUNA ZIUA. AM UN MAGAZIN MIXT IN MEDIUL RURAL SI AS DORI SA STIU DACA TREBUIE SA MERG LA PRIMARIA DIN COMUNA PENTRU A LUA VREO AUTORIZATIE.MENTIONEZ FAPTUL CA ... (vezi toată discuția)
Avocat, notar, expert contabil - autorizatie de functionare primarie Crinel Crinel OG 99/2000 nu include profesiile liberale intre activitatile pentru care este necasar obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie. Totusi la Bacau ... (vezi toată discuția)