avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... INTREBARE??
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

INTREBARE??

Am facut un contract de vanzare cu clauza de intretinere cu o batrana in 2005 in care se specifica ca i-am platit suma de 100000 lei la momentul cand am facut actul de vanzare cumparare cu ea. I n contract se specifica ca trebuie sa o intretin astfel: hrana ,medicamente,si sa o inmormantez conf datinilor stramosesti.In urma unor discutii(nu locuiesc cu dansa) m-am suparat pe dansa pentru ca ea nu ma ajuta cu nici-un ban in casa si vreau sa renunt. In casa accea am investit 15000 euro (banii mei).Ce drepturi am si ce poate face dansa??
Multumesc.
Incercati sa reziliati contractul pe cale amiabila ori sa-l modificati in vreuin fel pentru ca ,este apropape imposibil sa va recuperati prestatiile facute . Daca va razganditi, culpa e a dvs pentru reziliere . Poate gasiti pe altcineva sa preia contractul si sa va despagubeasca .Mergeti totusi la un cabinet de avocatura cu acel contract si vedeti ce se mai poate dupa ce il va citi cu atentie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare- cumparare cu clauza de intretinere CRETU DANIELA CRETU DANIELA Buna ziua, Am incheiat un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu o batrana acum 9 ani -eu si sotul meu.Am stat impreuna 4 ani,dupa care ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de vnzare cumparare cu clauza de intretinere CRETU DANIELA CRETU DANIELA Buna ziua. Am facut in anul 2005 un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretinere cu o batrana in care nu este stipulat dreptul (fara uzufruct)de a ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri in legatura cu un cotr. v/c cu clauza de intretinere florance01 florance01 salutare la toata lumea, am si eu o nelamurire in legatura cu un contract de vanzare cumparare cu clauza de intretine. Pe durata derularii contractului ... (vezi toată discuția)