avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale societate comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

societate comerciala

unei societati comerciale i s-a dat un proces-verbal prin care este amendata cu suma de 1000 ei pentru nedepunerea şi neplata la termen a cotizatiilor catre impozit, sanatate, etc. acum societatea vrea sa dea in judecata finantele, la ce instanta trebuie depusa plangerea si daca are vreun castig
Cel mai recent răspuns: bogdan27 , utilizator 09:10, 12 Aprilie 2011
nedepunerea declaratiilor in termen
Si nu scrie la ce instanta si in ce termen poate fi contestat PV-ul?

Alberto Kurtyan
Va spun eu ce scrie: in 15 zile la organul din care face parte organul fiscal constatator.
Repet: se depune direct la judecatorie, cititi acea decizie a Curtii Constitutionale de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda cristitotora cristitotora Am primit o amenda administrativa . Unde pot depuna plangere : la judecatorie sau la sectia de politie care a emis procesul verbal (vezi toată discuția)
Amenda parcare ilegala primita de la politia comunitara andreygexge andreygexge Salutare la toata lumea am si eu o problema am parcat in loc nepermis in parcul Herastrau (la intrarea de la fostul montagne ruse) nu eram singurul si nu eram ... (vezi toată discuția)
Amenda pentru nedepunerea declaratiei 100 caprice caprice Buna ziua, daca s-a primit o amenda pt nedepunerea declaratiei 100, fapt ce s-a consemnat in procesul verbal in care scrie ca se poate face plangere in termen ... (vezi toată discuția)