avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am cumparat o masina furata...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am cumparat o masina furata...

Buna ziua,
Am cumparat o masina si din cate imi dau seama masina este furata cu niste acte fara nici o valoare. Va rog sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac ca sa nu pierd banii pe care i-am dat pe ea si daca am vreo sansa sa inscriu masina legal. Stiu ca exista o lege prin care daca detin un bun mobil de mai mult de trei ani chiar daca nu are acte atunci pot deveni proprietar si pot sa inscriu masina fara probleme. Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa ca sa nu pierd tot.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: liv.savu , utilizator 02:28, 2 Mai 2011
Dupa ce elemente ati realizat dupa achizitie cu masina este furata?
Daca cunoasteti identitatea vanzatorului si daca intradevar masina este furata,ar trebui sa formulati plangere la politie
Daca masina este furata,garantat nu poate fi inmatriculata
Dupa trei ani,ati aflat ca masina este furata ?
Am patit si eu exact acelasi lucru , dar mie mi-au si furat-o ! Noroc ca mi-a gasit-o politia . Acuma masina zace in parcare la furturi auto pentru ca procurorul nu se sinchiseste sa-mi raspunda la cererea de restituire ... daca te duci sa reclami la politie fii sigur ca o sa se intinda pe 1000 de ani ca deh ... traim in rromania din pacate :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna nicu89 nicu89 am oo intrebare: sunt implicat intro prostie: am cumparat un motoscuter de la un baiat el a spus ca nu e furat, avea un pret mic credeam ca cere asa potin ... (vezi toată discuția)
Am fost pacalit tocmai eu masinile cumparate la noi in romania sunt ca la loto? gabitzu1983 gabitzu1983 X-( Am cumparat acum 3 saptamani un bmw din 96 inmatriculat in romania eu as fi al 4-lea proprietar, am facut toate actele pt inmatriculare si a urmat sa fac ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata ! liv.savu liv.savu Buna seara ! Ma confrunt cu o problema foarte delicata si am nevoie de niste sfaturi de la persoane specializate . Am cumparat o masina , care in urma ... (vezi toată discuția)