avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... executare silita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

executare silita

este adevarat ca poprirea inceteaza dupa cinci ani de la data infiintarii conform cartea a v-a drept civil ?asat daca pana atunci s-au facut platile corect ?
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:55, 9 Aprilie 2011
Numai precrierea executarii silite prin poporire inceteaza i9n termen de 3 ani de la data infiintarii popriri, daca nu se executa nimic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, poprire in primele 3 luni Yellow Yellow Legat de o executare silita, am vazut ca atunci cand se pune poprire pe salariu, exista un termen de 3 luni in care nu e voie sa iei bani din salariu, cu ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit nevoi personale popa_v popa_v Buna ziua! Azi, am primit executare silita pentru un credit de nevoi personale. Singurul venit e salariul pe care mai am 2 exec silite. Dar, de la 1 sept. ... (vezi toată discuția)
Incalcarea normelor noului cod de procedura civila de catre banca user43 user43 Sunt pensionar si am fost executat silit ptr un credit de nevoi personale. Executorul nu a transmis adresa de instituire a popririi catre Casa de pensii, ... (vezi toată discuția)