avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum pot ataca o hotarare judecatoreasca definitiva?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum pot ataca o hotarare judecatoreasca definitiva?

Am fost plecat din tara mai multii ani,cand am revenit in tara am aflat ca in urma unui proces civil cu o hotarare judecatoreasca pe care eu nu am atacat-o de 6 ani,datorez unei persoane fizice o suma imensa de banii.Imprumutul a existat intradevar si nu a fost achitat,datorita unor intelegerii verbale,fara martorii,fara probe.Aceasta hotarare judecatoreasca a inmultit imprumutul foarte mult,doresc sa aflu daca am posibilitatii de atac si daca imi pot fi executate conturile din strainatate.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 06:43, 9 Aprilie 2011
Din precizarile dvs rezulta ca este vorba despre o hotarare ramasa definitiva si irevocabila,care probabil a fost investita cu formula executorie de catre creditorul dvs
Eventual, puteti formula contestatie impotriva executarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie cornel-victor cornel-victor In baza unei hotarari irevocabile am obtinut investire cu titlu executoriu. In acelasi timp aceasta hotarare irevocabila a fost atacata cu contestatie in ... (vezi toată discuția)
Termenul de la care se poate cere executaea silita ? Krissia . Krissia . :(( Buna ziua. Am si eu cateva nelamuriri va rog. 1.Daca o hotarare a devenit definitiva si irevocabila de la data de 18.04.2005 tot aceasta este si data de la ... (vezi toată discuția)
Prescriptie galati galati as dori sa aflu daca in cazul introducerii unei contestatii in anulare se intrerupe cursul prescriptiei unei hotarari (vezi toată discuția)