avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fosta sotie nu-si schimba numele
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fosta sotie nu-si schimba numele

Fosta sotie nu a revenit la numele de fata, desi instanta a hotarat acest lucru. NU VREA.
Ce sanctiune poate primi ? Au trecut 6 luni de la pronuntare sentinta de divort.
Cel mai recent răspuns: m_ella2005 , utilizator 18:18, 10 Aprilie 2011
De ce trebuie sa ne gandim numai la sanctiuni ?

In mod legal ,aceasta trebuia sa isi schimbe cartea de identitate dupa divort si sa duca copie ,cu mentiunea definitiva ,de pe hotararea de divort,in urma careia trebuiau facute modificarile in privinta numelui sau .

Puteti formula o petitie catre Serviciul de Evidenta Informatizata a Persoanei local,dar nu stiu ce ati castiga prin aceasta atitudine
pe dvs nu va afecteaza, dansa raspunde si daca foloseste alt nume,dansa va primi si amenda pt ca nu si-a schimbat actele..
Vorbiti cu angajatorul sa ii trimita pensia de intretinere asa cum a dispus instanta in ordonanta de infiintare a popririi, respectiv ,,prin mandat postal'', iar la nume sa treaca numele dispus de instanta in sentinta adica cel de dinainte de casatorie.
Pentru a incasa pensia de intretinere, va trebui sa prezinte cartea de identitate, iar cei de la posta nu elibereaza nimic daca numele celui ce se prezinta pentru a ridica banii nu coincide cu cel al destinatarului.
Nu va avea incotro si va trebui sa isi schimbe cartea de identitate.
Ultima modificare: Duminică, 10 Aprilie 2011
m_ella2005, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare pensie alimentara minor annabell annabell In urma unei Sentinte Judecatoresti din feb. 2009, Instanta hotaraste cuantumul pensiei conform legii. Aceasta Sentinta este respectata trimitandu-se pensia ... (vezi toată discuția)
Consultare balcania balcania In urma sentintei de divort minorul a fost incredintat mamei urmand sa platesc pensie de intretinere stabilita prin hotarare judecatoreasca. La locul de munca ... (vezi toată discuția)
Sunt divortat dodorel62 dodorel62 Sunt divortat si avem hotarare definitiva si irevocabila si as dori sa stiu daca acum mai pot sa-i interzic fostei mele sotii sa-mi mai poarte numele si sa ... (vezi toată discuția)