avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 907 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Citat gresit de catre executor
Discuție deschisă în Executare silită

Citat gresit de catre executor

Am luat un imprumut si nu l+am inapoiat si s a inceput executarea silita impotriva mea. executorul mi a trimis citatiile la adresa pe care am avut o cand am luat imprumutul. Cand executorul a inceput sa trimita citatiile eu aveam alt domiciliu inclusiv in buletin nu doar asa ca m am mutat ,sunt mutata de la vechiul domiciliu la noul domiciliu cu forme legale.ce se intampla pot sa fac ceva contestatie impotriva executarii ca de la ultima citatie trimisa bineinteles pe vechiul domiciliu au trecut vreo 20 de zile
Cel mai recent răspuns: ricky25 , utilizator 12:34, 9 Aprilie 2011
este greseala dvs deoarece aveati obligatia sa notificati banca despre schimbarea domiciliului. citarea este corecta si contestatia este tardiva.

dar asta nu inseamna ca nu puteti incerca contestarea executarii cu motivarea ca executorul ar fi trebuit sa actualizeze datele debitorului prin INEP.
Nu este vorba de o banca .........imprumutul a fost luat de la o persoana fizica ........ma gandesc ca executorul avea obligatia sa ceara cand a inceput executarea datele debitorului prin INEP

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu pentru un contract din 2008 firjinia1 firjinia1 Buna seara, firma la care lucrez a primit cu titlu executoriu infiintarea ppririi a 1/3 din salariu (mentionez ca acest contract este de 1 ora pe zi, salariu ... (vezi toată discuția)
Firma de recuperari creante mica+ mica+ Buna ziua, am avut contract cu o firma de telefonie mobila, am ramas restant cu o factura de 127 lei in [b]2003[/b]. In [b]2008[/b] se cesioneaza creanta ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cont Eurodc Eurodc Buna ziua, m-am trezit ca am o notificare de la bancă prin care sunt informat ca asupra contului meu sa efectuat o poprire de circa 1900 lei ,am luat ... (vezi toată discuția)