avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Drepturi pensionari
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Drepturi pensionari

In Bucuresti pensionarii au gratuitate la transportul auto in comun (RATB).Daca un pensionar din Bucuresti ajunge in provincie (SIBIU, CALARASI...), mai beneficiaza de gratuitate ?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 14:45, 9 Aprilie 2011
Nu, numai in localitatile care au prevazut asa ceva dar va spun ca nu prea cred sa existe astfel de localitati in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ratb aly_cat aly_cat buna ziua ! am si eu o problemuta. pe 18.09.2014 ma aflam cu mama si copilul (11 luni)meu in 77 , imediat cum am urcat am validat 1 calatorie pt mine, stiind ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb lazu lazu Buna ziua. Am o problema legata de o amenda ratb. Am solicitat eliberarea unui certificat fiscal pentru vanzarea apartamentului ( la sect 5). Am avut surpriza ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb LEONY2003 LEONY2003 Buna ziua, luna trecuta am luat 2 amenzi RATB , pentru ca desi le-am explicat si le-am aratat controlorilor ca am un certificat din care rezulta ca am ... (vezi toată discuția)