avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cheltuieli de judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cheltuieli de judecata

desi au trecut 3 luni dela primirea hotararii jud. in care instanta obliga parata la cheltuieli de jud. eu nu am primit nimic
ce trebuie sa fac ca sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:05, 10 Aprilie 2011
Trebuie sa puneti in executare hotararea respectiva . In acest caz, adresati-va unui executor judecatoresc.
si nici nu veti primi nimic pana nu veti merge cu sentinta la executorul judecatoresc pt a executa hotararea.
Si nu lasati sa treaca mai mult de 3 ani, pt ca se prescrie dreptul de a cere executarea silita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum recuperez banii?  Loredana Puscasu Loredana Puscasu Prin sentinta de divort s-a stabilit pentru una din parti sa plateasca o suma de bani drept cheltuieli de judecata. Cui trebuie platiti acesti bani?Partii ... (vezi toată discuția)
Caut executor judecatoresc legea 290 ConstantinescuMM ConstantinescuMM Ma intereseaza sa stiu cat dureaza si ce de acte am nevoie pt a executa o hotarare judecatoreasca -definitiva si irevocabila Cat costa? Multumesc (vezi toată discuția)
Neplata cheltuieli de judecata ContSters76214 ContSters76214 Buna ziua! In conditiile in care, s-a emis o sentinta in urma cu exact un an (noiembrie 2009) intr-un proces intentat de catre mine, pentru majorare ... (vezi toată discuția)