avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executarea bunurilor imobile
Discuție deschisă în Executare silită

executarea bunurilor imobile

Un imobil produce venituri lunare.In cazul instituirii sechestrului trebuie facuta distinctia dintre urmarirea imobilului sau a veniturilor acestuia? (conf.art.19 pct.C Partea a III-a lit.c lit.c. Somatia trebuie sa faca referire la bunul imobil sau la veniturile acestuia sau si la una si alta.
Cel mai recent răspuns: Relidaniela Voicu , Consilier juridic 20:04, 9 Aprilie 2011
executarea imobilului are in vedere acoperirea datoriei sau inapoierea acestuia in patrimoniul anterior, dupa caz. Clauza contractuala e neclara si s interpreteaza in favoarea debitorului, fructele produse nu se executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament cu proprietar executat silit georgeneacsu georgeneacsu Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am datorii catre un furnizor si mi s-a impus executarea silita si sechestrul asupra unui teren. Cu toate acestea, ... (vezi toată discuția)
Donatie? SashaVDK SashaVDK Buna ziua, Pentru a evita un sechestru asigurator, ce pot face cu bunurile mele?Mentionez ca singurele bunuri pe care le am sunt apartamentul si masina , la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cadrul unui proces penal s-a instituit masura sechestrului ... Moraru265 Moraru265 Buna ziua, In cadrul unui proces penal s-a instituit masura sechestrului asigurator pe un imobil (cota parte de 50%) achizitionat prin programul Prima Casa ... (vezi toată discuția)