elga50 a scris:
1. Si acum cu cate persoane sunteti trecut la intretinere?
4. Daca dovediti ca aveti un venit de sub 1000 lei / membru de familie si va platiti absolut toata restanta pana in 20 iulie anul acesta, puteti beneficia de scutirea de penalizari care revin asociatiei din cele calculate si care vi se pretind la plata in baza Legii 175/2010.
Daca presedintele asociatiei nu doreste sa aplice legea asteptati sa va dea in judecata si acolo dovediti ca ati platit cotele de baza, ca aveti venitul sub 1000 lei / membru de familie si ca pretindeti asociatiei sa va aplice Legea 175/2010 cu privire la penalizari.
1.acum nu mai sta nimeni in apartament.Presedintele asociatiei mi-a spus ca sa platesc cei 1000 lei la restanta ca de penalitati se ocupa el,dar administratorul mi-a spus ca degeaba platesc aia 1000 de lei ca el tot vrea sa ma dea in judecata pentru penalitati.cam ce sentinta se da pentru suma datorata?cum o sa platesc?imi poate face executare silita pentru suma respectiva (restanta 1000 lei, penalitati 2900 lei).astept un raspuns,sunt cam disperat pentru ca nu am fost dat in judecata niciodata si nu stiu ce ma asteapta.va rog sa ma ajutati.multumesc