avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cerere scutire plata taxa de timbru
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cerere scutire plata taxa de timbru

Buna ziua!
As dori sa imi spuneti daca este posibil sa introduci cererea de scutire de la plata taxei de timbru odata cu actiunea de a carei timbrare vrei sa scapi, sau este obligatoriu sa astepti sa primesti nr de dosar, termen si sa ti se si fixeze taxa.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 14:58, 10 Aprilie 2011
Cererea de ajutor public judiciar o faceti la primul termen de judecata!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutorul public judiciar Artigas Artigas Buna seara, Ajutorul public judiciar se poate solicita dupa cum inteleg si la primul termen de judecata,chiar daca la inregistrarea actiunii i se pune in ... (vezi toată discuția)
Plata taxa judiciara de timbru si timbru judiciar in recurs ioancar ioancar Intr-un dosar civil, inceput in 2011, sunt in procedura de recurs. Am depus in termen, cu posta, recursul motivat intr-un numar de exemplare corespunzator cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor public judiciar Artigas Artigas Buna ziua, Intr-un dosar in care am calitatea de parat,instanta a admis reclamantului un sfert din suma solicitata cu titlul de pretentii.Intentionez sa atac ... (vezi toată discuția)