avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Preaviz,se poate intra concediu medical?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Preaviz,se poate intra concediu medical?

Am s ieu nevoie de o informatie,cat ma repede daca se poate.
Am o prietena care este in preaviz,dar s-a imbolnavit .Poate intra in concediu medical?Ce se intampla in acest caz?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:42, 10 Aprilie 2011
1. Prezinta certificatul de concediu medical la angajator care il va calcula si il va plati.
2. Perioada de concediu medical suspenda (intrerupe) perioada de preaviz care se va relua, de unde a ramas, dupa terminare concediului medical, pana se vor implini cele 20 de zile lucratoare de preaviz.
BajenaruGeorgiana a scris:

Am s ieu nevoie de o informatie,cat ma repede daca se poate.
Am o prietena care este in preaviz,dar s-a imbolnavit .Poate intra in concediu medical?Ce se intampla in acest caz?
Va multumesc anticipat!

Da, poate intra in concediu medical ... in acest caz, termenul de preaviz se suspenda , urmand a se relua imediat dupa terminarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedierea salariatului in perioada de concediu medical aaiordache aaiordache Buna ziua, Cum se solutioneaza urmatoarea situatie: un angajat a primit preaviz de concediere cf art 65 (concediere colectiva) - 20 zile lucratoare. In ... (vezi toată discuția)
Concediu medical oji62 oji62 in perioada de preaviz de desfacere a contractului de munca, se poate intra in concediu medical? ce se intampla cu preavizul? (vezi toată discuția)
Concediul medical pe perioada preavizului ioanaiux ioanaiux Buna ziua, Lucrez la o firma din 23/03/2009 iar in urma cu o saptamana mi s-a spus ca aria unde lucrez se desfinteaza pe motivul reducerii volumului de ... (vezi toată discuția)