Daca o societate angajeaza o persoana in perioada de proba de o luna,ce fel de contract de munca trebuie sa intocmeasca ?Contract de munca pe perioada determinata ? In acest caz se depune Revisal cu o zi inainte de data inceperii lucrului?
Daca dupa luna de proba se hotaraste pastrarea acestui salariat,trebuie intocmit alt contract de munca ? Trebuie transmis din nou in Revisal ?
Potrivit actualelor reglementari, pe durata sau la sfârşitul perioadei de probă, contractul individual de muncă poate înceta numai printr-o notificare scrisă, la iniţiativa oricăreia dintre părţi - art.31 alin.4 ind.1 C.mun.
Prin urmare, in aceasta situatie incetarea c.i.m. se face printr-o notificare scrisa.
am f multe angajari de la 1 mai 2011 si nu gasesc nici un model de cim cu noua adaugare a criteriilor de evaluare, chiar nu a facut nimeni un model????nu stiu unde anume tr introdus in contract, va rog daca ma puteti ajuta cu un model.
Am vazut ca de la 1 mai preavizul este de 20 de zile lucratoare atat in cazul demisiei cat si concedierii, este corect nu?
1. Clauzele de evaluare se pot insera in c.i.m. fie in cadrul literei L, fie distinct.
2. In cazul demisiei termenul de preaviz , de la 01.05.2011,nu poate fi mai mare de 20 de zile lucratoare pentru salariatii cu functii de executie, respectiv mai mare de 45 de zile lucratoare pentru salariatii care ocupa functii de conducere.
in acest caz, partile pot negocia o durata mai mica a preavizului.
In cazul concedierii, de la 01.05.2011, termenul de preaviz nu poate fi mai mic de 20 de zile lucratoare. In acest caz, partile pot negocia o durata mai mare a preavizului.
Dl Elis puteti sa imi sugerati si mie va rog frumos trei crtierii de evaluare pt angajarea unor paznici.
Eu am bagat criteriile la litera L (e) alte clauze, din cim, dar nu stiu ce sa trec referitor la paznici, am inteles ca tr trecute minim 3 criterii.Multmesc f.frumos
Criterii generale de evaluare a performantelor profesionale :
1. cunostinte si experienta;
2. complexitate, creativitate si diversitatea activitatilor;
3. judecata si impactul deciziilor;
4. contacte si comunicare;
5. conditii de munca;
Angajare
pantial
Deschid un nou punct de lucru in comert si doresc sa angajez o persoana pentru o perioada de proba. Cum fac asta ? Multumesc pentru ajutor ! (vezi toată discuția)