avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CUM SE PROCEDEAZA CU CARTILE DE MUNCA CARE NU AU FOST ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CUM SE PROCEDEAZA CU CARTILE DE MUNCA CARE NU AU FOST SCANATE?

BUNASEARA
AM PE CINEVA IN FAMILIE CARE MUNCESTE IN TURCIA SI AR DORI SA MUNCEASCA PE CARTEA DE MUNCA DIN ROMANIA PE CARE O ARE DESCHISA DIN 1988 PANA IN 1990 SAU 1991 NU STIU EXACT CA SA POATA AVEA CONTINUITATE. CARTEA DE MUNCA NU A FOST SCANATA AICI.
CUM AR TREBUII SA PROCEDEZE PENTRU A PUTEA SA I SE IA IN CONSIDERARE SI ANI DIN ROMANIA?
VA MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:52, 11 Aprilie 2011
Nescanarea carnetului de munca nu inseamna pierderea vechimii in munca ... pentru scanare trebuie sa se adreseze Casei Teritoriale de Pensii.
Mesaj reeditat
@ nicoloff
Data post: Luni, 11 Aprilie 2011, 17:38
Forum Dreptul muncii - contract de munca, demisie, salariu si altele
Subiect carte de munca


BUNAZIUA
AM INTELES LUCRUL ACESTA CA DACA NU AI SCANT CARTEA DE MUNCA AI PIERDUT VECHIMEA INSA EU DOREAMN SA STIU DACA ESTE OBLIGATORIU SA VINA IN TARA SA O SCANEZE SAU DACA MERGE LA CONSULATUL ROMANIEI DIN TURCIA SA FACA FORMALITATILE NECESARE, ESTE INDEAJUNS?
SAU CUM TREBUIE PROCEDAT PENTRU A NU FI NEVOITA PERSOANA RESPECTIVA SA VINA IN TARA PT. A EFECTUA SCANAREA CARTI DE MUNCA

..................
Nu are nicio legatura Ambasada sau Consulatul Romaniei din Turcia cu scanatul carnetelor de munca ... carnetul de munca il poate depune la Casa de pensii orice persoana care are imputernicire din partea rudei dvs.
La Ambasada sau Consulat poate sa faca procura pentru depunerea si ridicarea carnetului de munca de la Casa de pensii pentru si dupa scanare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca carmenradu carmenradu sant plecata din tara, dar cartea mea de munca a ramas in fabrica unde am lucrat in tara. vreau sa stiu daca fabrica este obligata sa-mi scaneze carea de ... (vezi toată discuția)
Cum poate să dovedească vechimea în muncă ? oanaportar oanaportar Bună seara ! Vă prezint următoarea situație: - sora mea cea mai mare urmează să iasă la pensie. Ea va trebui să meargă la Casa de pensii ca ... (vezi toată discuția)
Carnetul de munca se afla la scanat. ce se depune la ajofm si la casa de pensii? Viorica Petre Viorica Petre Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in ... (vezi toată discuția)