avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

buna ziua
ce putem face daca un copil minor a fosta batut de o firma de paza ajungand la spital cu o mana rupta si lovituri pe tot corpul cu obiecte dure ?
este vb de un copil minor de 16 ani care a intrat in portul constanta cu un alt copil noaptea si firma de paza impreuna cu seful lor l-au prins doar pe el si l-au batut si mutilat punand si un caine sa-l muste .Suntem constienti ca nu avea voie sa intre in port dar exista o lege cred care ar fii putut fi amendat sau predat organelor de politie nicidecum sa faca agentii dreptate in felul lor .
Acest copil este in grija bunicei deoarece parintii sunt decedati .
Unde putem sa ne adresam pentru a da in judecata si care ar fii costurile ?
Sa ne adresam protectiei copilului sau sa consultam un avocat .
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters181996 , utilizator 10:59, 11 Aprilie 2011
depuneti plingere penala la Parchetul de pe linga Judecatoria in a carei raza teritoriala se afla portul.

mergeti la IML de urgenta ptr a scoate un certificat medico-legal, este cea mai importanta dovada pe care o puteti obtine.
Persoana vatamata, minorul, sa depuna plangere , cu incuviintarea ocrotitorului legal( al bunicii), la parchetul competent teritorial.Ar fi necesar ca minorul sa prezinte ceritificat medico-legal prin care sa fie ateste vatamarile si gravitatea lor.
La depunerea plangerii se ataseaza si certificatul medico-legal si este necesar sa se indice si mijloacele de proba prin care victima isi sustine plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune fizica si verbala omerleila omerleila buna seara.duminica 5 octombrie am fost batuta de iubitul meu in masina lui. mi-a luat telefonul sa nu pot suna pe nimeni. ma umilit ma jignit si totodata in ... (vezi toată discuția)
Am fost batuta de prietenul meu-plangere penala bubulina_nico bubulina_nico prietenul meu ma batut fpoarte tare am scos un certificat medico legal ce trebuie sa fac pe mai departe pentru a sta acolo unde ai este locul:(( va rog ... (vezi toată discuția)
Lovire repetata cu corp dur Shtefan89 Shtefan89 Buna ziua am fost batut de o firma de paza am primit 3 lovituri de bocanc in burta am stat in spital 11 zile .aveti atasat diagnosticul la sf discutiei .cate ... (vezi toată discuția)