avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... administrator societate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

administrator societate

Buna ziua!

Am o mare nelamurire in legatura cu un salariat...are un CIM pe functia de tehnician PM si un contract de administrator la aceeasi firma, deci pe statul de plata are 2 pozitii.
Problema cea mare este: din 01.03.2011 a ramas in concediu medical si nu stiu cum il platesc pt functia de administrator.

Multumesc anticipat!
tot la fel cum ii platiti pe cealalta functie, nu e nici o diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Administrator srl llumi llumi Buna ziua! am un salariat angajat cu CIM pe durata nedeterminta, in functia de tehnician protectia muncii...iar asociatul unic al societatii a decis sa-l ... (vezi toată discuția)
Am cim la doua companii- cine plateste indemnizatia pt concediu de maternitate si cea pt ccc? ilinca35 ilinca35 Buna ziua , Sunt insarcinata in 31 de saptamani.De la 01.02.2012 am intrat in concediu prenatal. Am CIM la o companie cu 5 ani de vechime.Aceasta companie nu ... (vezi toată discuția)
Concediu medical nycola05 nycola05 Buna ziua, Sunt in concediu medical, pe perioadele: -21.02.2011-28.02.2011 cod 01 -01.03.2011- 10.03.2011 cod 01 din 11.03.2011 intru in prenatal cod ... (vezi toată discuția)