avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... reclamatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

reclamatie

care este procedura daca cineva ti-a stricat gardul si vrei sa-l reclami unde si cum? scris sau verbal?
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 17:54, 11 Aprilie 2011
Ar trebui sa detaliati situatia pentru a primi informatiile dorite.

In principiu,se poate formula plangere penala pentru distrugere de bunuri,dar trebuie cunoscute in detaliu problemele despre care faceti vorbire.
Orice reclamatie,sau sesizare, trebuie facuta in scris, Numai asa, dupa ce a fost depusa cu numar de inregistrare, va fi luata in seama. Mergeti la politia de care apartineti.
Formulati plangere la parchet impotriva persoanei in cauza,sub aspectul savarsirii infractiunii de distrugere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la politie, se poate? euthea euthea speta este urmatoarea: [b]1[/b].vecinul a distrus o parte din gardul care delimita proprietatile, [b]2[/b].copacii lui au crengile pe casa mea(sunt plantati ... (vezi toată discuția)
Vecin care a dat foc gardului kuky666 kuky666 Buna seara, un vecin nervos ca a crescut crengile de la rachita pe partea lui mi-a dat foc gardului in 4 locuri, mentionez faptul ca in pamant sub rachita este ... (vezi toată discuția)
Reclamatie la politie scaparicishine scaparicishine Buna seara In cazul in care cineva mi-a facut o reclamatie verbala la politie,ca vreau sa o omor,si alte acuzatii grave,ca am facut inchisoare,si a mai spus ... (vezi toată discuția)