avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vreau sa imi retrag plangerea
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vreau sa imi retrag plangerea

buna ziua,am o problema si nu stiu ce sa fac,am fost implicata intr-un dosar penal trafic cu minori,eu pe vremea aceea fiind minora,am fost intimidata de organele de politie care mi-au adus o declaratie gata scrisa eu doar sa o semnez,ca parte vatamata...fara avocat sa pe cineva din familia mea de fata,dupa 2 ani am fost chemata din nou la parchet ptr a da o alta declaratie,in care am specificat ca acuzatul nu am profitat de mine in nici un fel,acum dupa 5 ani m-au sunat de la politie si mi-au spus ca am citatie de aducere in tribunal,eu intre timp m-am casatorit si nu vreau ca sotul meu sa cineva din familie sa afle ceva...cum pot sa scap odata de cosmarul asta?va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:23, 20 Decembrie 2011
cu nr de dosar de pe citatie mergeti la arhiva instantei unde dosarul e pe rol si faceti o cerere pt studiu dosar .
eu tocmai ce am fost instiintata caci a fost eliberata o citatie de aducere in tribunal pe numele meu,nu exista nici o modalitate ca eu sa rezolv totul din constanta,sa nu fiu nevoita sa ma deplasez in craiova?eu nu vreau ca trecutul meu sa imi strice viitorul...tocmai de aceea va cer ajutorul si sfaturi si deasemenea va multumesc pentru ajutor
Trebuie sa va prezentati in instanta sa dati declaratie conform legii.
Vi s-au aratat mai sus care sunt consecintele refuzului de prezentare.
Cheltuielile de deplasare va vor fi decontate daca veti solicita in scris acest lucru instantei de judecata.
Dosarul poate fi studiat numai la arhiva instantei, de catre parti sau de imputerniciti ai acestora. Daca vreti si puteti, angajati un avocat sa studieze dosarul, sa va comunice tot ce va intereseaza. Tot avocatul va poate spune ce implicatii va avea neprezentarea in fata instantei la care ati fost citata.
Va inteleg teama de trecut, dar nu veti scapa de aceste probleme decat daca sunt rezolvate, nu evitate.
Imi pare rau,dar consecintele neprezentarii dvs,v-au fost aratate mai sus de catre colegii de forum,iar pentru a beneficia de aceste sfaturi,nu trebuie sa angajati un avocat.
De fapt,nu trebuie decat sa aratati adevarul,indiferent ca acesta va dauneaza ca imagine sau nu,pentru ca mai sus,vi s-au explicat consecintele penale ale ndeclararii acestuia.

Alte discuții în legătură

Neprezentare citatie Fulgerr Fulgerr Buna ziua! Voi povesti putin ca sa aveti o idee si astfel sa ma puteti sfatui mai bine, daca doriti. Intr-o seara, doi tipi s-au luat de mine si cativa ... (vezi toată discuția)
Martor Ad3 Ad3 Buna ziua.As dori un sfat....totul a inceput cand un individ a fost prins conducand in stare de ebrietate si fara permis de conducere.L-a prins politia,eu eram ... (vezi toată discuția)
Citatie ContSters84319 ContSters84319 buna dimineata. am si eu mai multe intrebari si daca se poate sa ma ajutati va multumesc. in urma cu cateva saptamani am primit ceva de genu: xulescu,este ... (vezi toată discuția)