avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate ce sanse avem dupa absolvirea cursurilor unei ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

ce sanse avem dupa absolvirea cursurilor unei facultati de drept?

salut, am terminat facultatea de drept , acum ce pot face caci nu am gasit unde sa ma angajez , as putea sa infiintez firme sau sa modific acte? va rog sa imi raspundeti si mie. va multumesc
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 03:43, 23 Aprilie 2011
Poti sa efectueze lucrurilor care ai spus, dar antai trebuie sa deschideti o firma de consultanta sau sa fiti PFA sau intreprinderi individuala. Dar, de ce nu faci examen pentru a fi avocat, si cauti o indrumator?.
elenadragoi2008 a scris:

salut, am terminat facultatea de drept , acum ce pot face caci nu am gasit unde sa ma angajez , as putea sa infiintez firme sau sa modific acte? va rog sa imi raspundeti si mie. va multumesc

Buna seara,
Ati putea de exemplu sa sustineti examenul de admitere in Barou sau cel de la Institutul National al Magistraturii (INM).
Mai exista si varianta cu SNG (Scoala Nationala de Grefieri),notar,executor judecatoresc s.a.m.d.

Pentru mai multe detalii:

[ link extern ] /

[ link extern ] /

[ link extern ] /

[ link extern ] /

[ link extern ] /

Mult succes! :)
Cursuri de MEDIATOR-care meserie este deabia la inceput, si la noi nu se prea poarta, dar este f.promitatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Poti sustine examen de admitere la inm dupa absolvirea sng? AlinaBaron AlinaBaron Buna seara! In situatia in care sustin admiterea la INM in sesiunea august-septembrie, iar in cazul unui rezultat defavorabil, ma inscriu ,sustin examenul ... (vezi toată discuția)
Absovent drept sonkasb sonkasb Buna, am nevoie de ajutorul vostru: nu am un job momentan insa cochetez tot mai mult cu ideea de a ma angaja in domeniu (am absolvit Facultatea de Drept in ... (vezi toată discuția)