avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Poti sustine examen de admitere la INM dupa absolvirea ...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Poti sustine examen de admitere la INM dupa absolvirea SNG?

Buna seara!

In situatia in care sustin admiterea la INM in sesiunea august-septembrie, iar in cazul unui rezultat defavorabil, ma inscriu ,sustin examenul de admitere la Scoala de grefieri in septembrie, sunt admisa si decid sa urmez cursurile SNG(6luni),mai pot sustine examen de admitere la INM? Daca da, cand si in ce conditii? Eu sunt direct interesata de eventualitatea participarii la sesiunea imediat urmatoare de admitere la INM. Este oare posibil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 15 Aprilie 2012
Au fost persoane care după ce au terminat SNG-ul şi au lucrat ca grefieri au reuşit la INM. Întrucât se consideră că lucrezi în continuare în sistem nu e nicio problemă să faci trecerea la magistratură. Cel puţin aşa a fost în anii trecuţi.
Nu exista nicio interdictie in acest sens... dupa intrarea la SNG puteti sa va prezentati la examenul de admitere la INM...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Scoala de grefieri-vreau sa ma inscriu!!! Delia2285 Delia2285 Buna ziua. De vreun an si ceva incerc sa aflu cat mai multe info despre scoala de grefieri, dar mereu ajung la un dead end. Sunt din Sibiu, am terminat ... (vezi toată discuția)
Grefieri ContSters155868 ContSters155868 Imi cer scuze ca va deranjez cuun subiect asa de discutat, dar am unele nelamuriri! Se mai organizeaza admiterea in SNG in ... (vezi toată discuția)