avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... motive de recuzare judecator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

motive de recuzare judecator

Un judecator, a judecat doua actiuni in constatare,prin care reclamantul pretinde ca a cumparat cu chitanta de mina doua terenuri.Anterior, deschisesem actiune de tulburare de posesie impotriva reclamantului respectiv.Concomitent, am deschis actiune impotriva primariei pentru intocmirea doc.necesare elib. titlului de propr.Decizii emise in favoarea mea.Sunt pus in posesie,mi se elibereaza titlu.Reclamantul de mai sus revendica terenul,i se respinge act.face recurs.Observind ca am titlu,deschide o noua act.si cere anularea partiala a titlului.Judecatorul care a judecat cele doua act. in constatare,ajunge sa judece si anularea titlului.Cer verbal sa se abtina.Refuza.Fac cerere scrisa de recuzare si depun copii dupa cele doua act. in constatare din care reiese numele jud. respectiv.Mi se raspunde ca nu am motive de recuzare.Stiu ca are interes,dar nu am dovezi.Ce pot sa fac?Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 23:01, 11 Aprilie 2011
solicitati stramutarea dosarului!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autoritate de lucru judecat sau nu? bttb63 bttb63 La multi ani! Multumiri anticipate celor ce vor binevoi sa-si dea cu parerea in urmatoarea speta. A si B succesori legali ai lui C. Comisia locala de ... (vezi toată discuția)
Autoritate de lucru judecat inicole inicole Ne-am judecat cu X 11 ani pt un teren. Ei au facut actiune pt anularea TP al nostru- am castigat noi, avem hot jud def si irevoc , apoi tot ei au facut actiune ... (vezi toată discuția)
Actiune in evacuare sau in revendicare? mariosms mariosms Buna ziua. Intrebarea mea este urmatoarea: Am dat avans la un imobil insa ulterior vanzatorul nu a mai dorit sa perfecteze actele. Am castigat in tribunal ... (vezi toată discuția)