avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Intrebare:
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Intrebare:

Buna ziua. Eu sunt abonat [FURNIZOR TV] si cand mi s-a activat serviciul de televiziune am primit un receiver "normal". De 2 luni mi-am cumparat un LCD si cand l-am montat acasa, nu se mai vedea la fel de bine ca in magazin. Acasa se vede rau, pixelat si uneori pare blurat. Am sunat la service iar cei de acolo mi-au spus sa sun la [FURNIZOR], ptr ca s-ar putea sa fie problema de receiver. Am sunat la [FURNIZOR] iar cineva mi-a spus ca trebuie sa cumpar un receiver HD ptr care sa platesc o caruta de bani si voi vedea bine. Intrebarea mea este: este ceva normal sa trebuiasca sa cumpar altul ori este datoria lor sa imi dea unul ? Tin sa mentionez ca am mai avut o problema cu modemul de internet , i-am sunat pe respectivii care mi-au spus la fel ca trebuie sa cumpar un altul mai bun. Nu mi se paruse normal si am renuntat. Dar dupa un timp , dupa ce ma saturasem sa imi tot cada netul, m-am dus la magazin si i-am intrebat ce sa fac si cei de acolo mi-au spus ca nu trebuie sa cumpar altul ci doar sa-l returnez pe cel vechi si voi primi unul nou. Va rog frumos sa imi raspundeti la intrebare si va multumesc anticipat. O zi buna !
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
ContSters20980, utilizator
Depinde ce scrie in contract despre recever.
Daca au obligatia prin contract sa va furnizeze un receiver normal asta e va cumparati unul mai bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract romtelecom (dolce) pentru eliminarea programelor din pachetul mediapro bogapostu bogapostu Buna seara, Incepand cu data de 03.01.2013, canalele trustului Mediapro, (8 canale SD si 3 HD) vor fi scoase din grila Dolce DTH a celor de la ... (vezi toată discuția)
Facturare receiver floridecamp floridecamp am facut cerere de televiziune cu antena parabolica si mi s-a spus ca imi trebuie receiver iar eu am optat pentru inchiriere, nu mi sa arata cererea si nici nu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu televizorul, ce drepturi am ? laurentiuo laurentiuo am cumparat acum aproximativ 2 luni un televizor led. inca de la inceput am avut probleme cu el in sensul ca mi se deformeaza imaginea ca si cum ar pierde ... (vezi toată discuția)