avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare bani castigati in instanta cu titlu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare bani castigati in instanta cu titlu executoriu

Buna ziua.
Doresc sa aflu daca pot obtine de la statul roman,mai repede drepturile banesti obtinute in instanta,drepturi ce urmeaza a fi restituite esalonat in 2012,2013,2014.,cu toate ca eu cred ca nici in aceste conditii nu vor fi acordati ci se va incerca o noua amanare
Ultima modificare: Marți, 12 Aprilie 2011
gbp63@yahoo.com, utilizator
Cel mai recent răspuns: adin67 , utilizator 11:45, 12 Aprilie 2011
Nu au reusit judecatorii:D....nu cred ca aveti vre-o sansa. Poate sa mergeti la CEDO
Teoretic puteti incerca recuperarea sumei prin executare silita asupra bunurilor mobile si imobile proprietate privata a statului in termen de 6 luni de la emiterea somatiei executorului daca institutia nu plateste debitul conf. prevederilor- ORDIN MF nr. 1.031 din 4 iulie 2008 in aplicarea OG22/2002. Practic consider ca in ceea ce va priveste, costurile unei astfel de proceduri executionale posibil sa depaseasca ceea ce ati avea de recuperat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani imprumutati fara contract? aidil1969 aidil1969 Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti si mie ce sanse am sa recuperez o anumita suma de bani ( substantiala ), pe care i-am dat unei persoane ( ziceam eu ... (vezi toată discuția)
Executare silita tomamarin tomamarin Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot sa fac! Am facut un contract de imprumut pe 3700 de euro in care se specifica ca garantie bunurile mobile si imobile, ... (vezi toată discuția)
Autenticitate in tribunal a chitantei de mana kalli kalli La inceputul lunii aprilie 2008 am luat avans 5000 euro pt vanzare apartament intocmind o chitanta de mana semnata de mama, eu, cumparator si un martor, nu ... (vezi toată discuția)