avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... recuperare salariu de le o0 firma fara fonduri
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

recuperare salariu de le o0 firma fara fonduri

Buna,

Ma intereseaza daca poate fi data in judecata o firma care imi datoreaza salariul pe decembrie, din ianuarie pana in prezent am fost in concediu fara plata, iar acum sunt in preaviz. Am vreo sansa de a recupera salariul din decembrie si cel din periada de preaviz in contextul in care firma nu are bani si si-a dat afara toti angajatii?
Cel mai recent răspuns: LauraTm , utilizator 14:01, 13 Aprilie 2011
Poate are active ... introduceti cerere de chemare in judecata si dupa ce ve-ti avea o hotarare def. si irevocabila, daca nu va platesc de buna voie ii executati silit.
Depuneti fie o sesizare la ITM, fie promovati o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a fi obligat la plata drepturilor salariale restante.
Mersi mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii: nu am primit salariul si sunt in preaviz alin_hdro alin_hdro Buna ziua, Lucrez de mai bine de 2 ani la o firma privata,din luna noiembrie a anului trecut nu am mai primit salariu.Din data de 24.01.2011 sunt ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Camelia40 Camelia40 Buna ziua! In ziua in care depun demisia fara preaviz , pt ca angajatorul nu a platit salariile si contributiile , mai trebuie sa stau in acea zi la munca pana ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca- desfiintare societate ContSters47405 ContSters47405 Buna ziua, O societate emite o decizie de incetare a contractului de munca conf. art. 65 (1 Codul Muncii fara a acorda preaviz angajatului, si nici plati ... (vezi toată discuția)