avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1134 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... am luat bani cu camata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

am luat bani cu camata

buna ziua,va rog mult de tot daca ma puteti ajuta cu niste raspunsuri,acum 2 ani am luat de la niste camatari bani cu dobanda,am imprumutat 500 euro,nu am avut bani sa platesc datoria ,am ajuns la suma de 3000 euro eu le-am zis ca inca nu am bani ei mi-au dat o masina ca sa o vand si sa le platesc datoria de 3000 euro,si dupa aia in termen de 3 luni sa achit masina care o pusese in 15.000 euro,sub presiune de amenintari am acceptat,bineinteles ca dupa 3 luni nu am avut bani sa le dau,si mi-au propus sa facem o chitanta de mana care suna asa: eu x,am cumparat casa de la x(adica de la mine) cu suma de 80.000euro ii las sa mai stea in casa pana la perfectarea actelor adica inca vrun an,precizez ca a semnat bunica mea care este casa pe numele ei are 80 de ani,ea nu a stiut ce semneaza a avut incredere in mine,este paralizata,nu am fost la notar cu aceea chitanta de mana,nu am avut vcun martor din partea mea,am semnat decat eu si bunica mea,acum mi-au zis saies din casa,mai e ceva de facut,va multumesc anticipat. mai mentionez ca eu nu am niciun act,tote actele sunt la ei,(adica o chitanta de mana,pe baza acelei chitante ei ar putea sa intre in casa peste mine???
Ultima modificare: Miercuri, 13 Aprilie 2011
desiredivine, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:32, 12 Aprilie 2011
In baza actelor mentionate,formulati plangere la politie
:stunned:mergeti cu acele acte pe care le-ati semnat dvs si bunica la un avocat sa va sfatuiasca pe ce cale sa apucati si daca puteti salva cate ceva. tot el va ajuta sa redactati plangerea la politie, daca va fi cazul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camatari daiana_raluca daiana_raluca va rog sa ma ajutati intr-o problema! Sotul meu a imprumutat de la un camatar 3000 de euro acum 3 ani.In tot acest timp i-a platit acestuia 150 de euro pe luna ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana promisiune vanzare masina!!!!! maryprincess maryprincess Buna ziua, am si eu o problema in urma cu 4 ani am incheiat o chitanta de mana redactata pe calculator semnata de mine si potentialul cumparator cum ca primesc ... (vezi toată discuția)