avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1716 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... problema legata de legea 18
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

problema legata de legea 18

Bunica mea a obtinut in instanta pamantul care i se cuvenea cf legii 18 in 1994.La cateva luni a facut o chitanta de mana intre ea si unul din copiii sai prin care ii vinde respectivul teren.In 1998 apare titlul de proprietate in care este trecut doar numele fiului care a cumparat terenul.In momentul de fata ceilalti copii ai bunicii l-au dat in judecata pe fratele lor invocand nulitatea absoluta partiala a titlului.Au vreo sansa de castig?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:11, 14 Aprilie 2011
Am vorbit cu cei din Comisia locala si au spus ca ei au o cerere facuta de cel care a cumparat terenul. Nu mai inteleg nimic....care are valoare mai mare?cererea depusa sau hotararea judecatoreasca?????Va multumesc anticipat!
Cand este facuta cererea respectiva? In 1994-1995 nu se mai depuneau astfel de cereri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond funciar born_bad born_bad Salut, va rog sa-mi spuneti si mie ce optiuni am. In1994 fratii mamei s-au prezentat la Notariatul de Stat, in calitate de mostenitori ai bunicii( decedata ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlului de proprietate s-a fãcut legal? valixlm valixlm În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia). Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 nepoţii ... (vezi toată discuția)
Restituire legea 18 magda popescu magda popescu Va rog, un sfat. Este vorba de un teren care a apartinut strabunicului meu (decedat in 1964). La succesiunea dupa strabunicul meu au ramas mostenitori ... (vezi toată discuția)