avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare birou arhitectura
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare birou arhitectura

buna ziua. doresc sa infiintez un birou individual de arhitectura si as avea nevoie de informatii cu privire la aceasta - numele poate fi''Birou individual de arh. X-ulescu''? . In ce priveste documentatia , am inteles ca se iau formularele de la OAR si mai departe inregistrat la administratia financiara. In cazul in care biroul va functiona intr-un spatiu inchiriat, trebuie acordul proprietarului, sau doar contractul de inchiriere? Va multumesc mult si doresc tuturor o zi frumoasa.
Cel mai recent răspuns: mtl , utilizator 23:11, 12 Aprilie 2011
Legea 184/2001 privind organizarea si exercitarea profesiei de arhitect, republicata, ar trebui sa va ajute si sa va raspunda la intrebarile de mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eligibilitatea unui birou individual de arhitecturã în vederea unei asocieri alexandru_grigoras alexandru_grigoras Bună ziua! Particip la o procedură ce are atât proiectare cât şi execuţie de lucrări. În cadrul acestei licitaţii voi merge cu un asociat pentru ... (vezi toată discuția)
Legislatie pentru birou individual biaccs biaccs Sotia mea detine un birou individual de arhitectura. Din nefericire, legea arhitectului, legea nr. 184/2001 privind organizarea si exercitarea profesiei de ... (vezi toată discuția)
Infiintare birou individual - arhitectura gabi nasulea gabi nasulea am o problema la infiintarea biroului individual de arhitectura si as vrea sa verific daca este legal ca la infiintare, prin formularul intitulat \"act de ... (vezi toată discuția)