avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Penalitatile se sterg integral ?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Penalitatile se sterg integral ?

Buna ziua
Va rog sa-mi raspundeti daca,in cazul achitarii integrale a restantelor la plata intretinerii(acumulate cam in 2 ani),restantele sunt sterse integral,sau numai cele inregistrate in perioada cat legea este valabila.Va rog sa-mi raspundeti concret,fara a face trimitere la lege(pe care am citit-o si rascitit-o dar nu am inteles ).

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 13:48, 20 Aprilie 2011
Deja alunecati in speculatii si interpretari ale legii. Nu se poate discuta de aceasta maniera. Va las sa "patinati" elegant pe seama interpretarilor care nu folosesc celor care doresc sa-si rezolve problemele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 175 este aplicabila? ionescu teodosie ionescu teodosie Legea 175/2010 este aplicabila si retroactiv mai precis persoanelor cu dotorii istorice anterioare datei intrarii in vigoare a legii? Daca nu exista norme ... (vezi toată discuția)
Penalitãþi întreþinere cioarec carmen cioarec carmen La care penalităţi la cheltuielile de întreţinere se referă legea 175/2010? La cele acumulate până la publicarea legii.23.07.2010 ? (vezi toată discuția)
Nelamurire -legea 175/2010 - scutire de la plata penalitatilor carmee carmee Conform legii, penalitatile vor fi scutite, indiferent de data/ perioada in care au fost cumulate? Sau se sterg cele cumulate din iulie 2010 pana in ... (vezi toată discuția)