avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... plan de redresare necesar acordarii esalonarii la ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare

Buna ziua.
Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG 29/2011.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Myahella , utilizator 11:35, 22 August 2024
Buna ziua,
Daca are cineva un plan de redresare si Indicatori orientativi va rog mult sa-mi trimiteti si mie
pe mikefrog29.mm@gmail.com
I. Indicatori orientativi
1. Deficit de numerar
2. Capitaluri proprii negative
3. Îndatorare financiară calculată ca raport:
Total datorii = (datorii bugetare + datorii pe termen scurt şi mediu) / cifra de afaceri x 100

4. Lichiditate globală:

Lg = Active circulante /Datorii totale sub 1 an

5. Solvabilitate:
S = Total active / Total datorii

II. Alte informaţii
1. Situaţia soldurilor din conturile bancare pentru ultima lună închisă
2. Situaţia soldurilor din conturile de numerar pentru ultima lună închisă
3. Situaţia soldurilor conturilor 462, 455, 542 pentru ultima lună închisă - sintetic şi
analitic pentru: administratori, asociaţi, acţionari, directori
4. Situaţia soldurilor conturilor 409, 232, 234 pentru ultima lună închisă

plan de reorganizare - poate va ajuta
[ link extern ]
multumesc foarte mult pentru amabilitate, profesionalism si toata stima pentru Dvs.

Buna ziua.
Ma puteti ajuta si pe mine cu un model de plan de redresare financiara pentru completarea dosarului de esalonare a datoriilor.Va multumesc!

Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un model model al unui plan de redresare pentru un dosar de esalonare a datoriilor la adresa de e-mail: danutsimionescu@yahoo.com.Mentionez ca domeniul de activitate al societatii este cel al serviciilor (salon coafura-frizerie).
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Plan de formare profesionala liliua2008 liliua2008 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati, trebuie sa intocmesc un plan de formare profesionala pt firma, dar societatea la care lucrez nu trimite personal la cursuri, ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare loredana7703 loredana7703 Buna seara Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza OUG ... (vezi toată discuția)
Plan de redresare necesar acordarii esalonarii la plata a creanteor bugetare MagureanuPetronela MagureanuPetronela Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un model de plan de redresare financiara? Am nevoie sa-l anexez cererii de esalonare la plata a creantelor bugetare in baza ... (vezi toată discuția)