avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Aplicatia informatica - se emit decizii de pensie sau ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Aplicatia informatica - se emit decizii de pensie sau nu?

As dori sa stiu daca in alte judete se calculeaza pensiile.
La casa ALBA mi-au raspuns ca nu le merge programul doar numai pentru pensii anticipate.
Am dosarul depus din decembrie 2010.
Pana in 28 martie nu au avut normele de aplicare acum le au si nu opereaza numai ei stiu de ce.
Ce ma sfatuiti?
Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 15:57, 12 Aprilie 2011
Da, toate casele de pensii emit decizii de pensie. Daca exista probleme cu aplicatia informatica, acestea ar trebui sa se remedieze in maxim o saptamana.

Eu va sugerez sa insistati, adresandu-va in scris, pentru ca pensiile anticipate se stabilesc in aceleasi conditii in care se stabilesc pensiile pentru limita de varsta. Pe de alta parte, ganditi-va cate dosare s-au strans in aproape 5 luni. Sper ca doriti o pensie calculata corect, nu gresit, in graba. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Normele de aplicare a legii nr. 263/2010 olarasu ileana olarasu ileana Am depus cu 03 ian.2011 dosar pentru pensie anticipata partial.Pe 28 ian.2011 am fost si m-am interesat in ce stadiu este lucrarea dosarului si de la Of.de ... (vezi toată discuția)
Am depus cerere pt recalcularea pensiei giorgio24 giorgio24 AM iesit la pensie anticipata partial in octombrie 2014 cu o penalitate de 45%.Am depus cererea de recalculare in 24 -11-2017,dar inca nu s-a marit,am fost si ... (vezi toată discuția)
Somaj sau pensie? peiudoina peiudoina va rog sa ma ajutati cu un sfat . Am fost disponibilizata conf art 65 din codul muncii la data de 19.07.2011 am fost sa depun dosar de somaj si nu mi l-au ... (vezi toată discuția)