Atat sotul cit si eu suntem nascuti in 1967 respectiv 1971 in Cluj-Napoca . De noua ani am plecat si ne-am mutat in alta localitate unde de fapt a si avut loc cununia la starea civila . Dupa , s-a eliberat un certificat de casatorie , cum era si normal , pana aici toate bune . Nu la foarte mult timp 2-3 luni ne-am trezit dati in judecata de catre primaria unde ne-am mutat si unde a avut loc cununia , pentru motivul ca pe certificatele noastre de nastere figureaza inscris ca suntem nascuti in judetul Cluj , orasul Cluj si nicidecum Cluj-Napoca . Mentionez ca pana acum TOATE actele care ni s-au eliberat , inclusiv primele noastre acte de identitate si nu numai ci si urmatoarele cind trebuiau schimbate , si oriunde ne-am legitimat cu actele de Cluj-Napoca nu am intampinat asa o situatie #-o. Inclusiv acum in momentul in care va cer parerea am , avem acte , (carte de identitate) eliberat de politia respectivului oras unde ne-am mutat si unde ni s-a intentat acest proces inutil , zicem noi . Intrebare : Primaria respectiva poate fi data in judecata si sa le cer daune ? Va multumesc .