avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... duplicat certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

duplicat certificat de nastere

poate un parinte sa scoata de la primarie duplicat al certificatului de nastere?fiul meu si-apierdut cartea de identitate si permisul de conducere si e la cluj.noi suntem din galati si pentru scoatera unei noi CI si permis de conducere are nevoie de acest duplicat. cumprocedam?
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 21:36, 7 Mai 2018
Avand in vedere ca fiul dvs este major, puteti solicita eliberarea unui certificat de nastere numai pe baza unei procuri din partea sa. Dansul poate sa solicite eliberarea certificatului de nastere inclusiv la SPCLEP Cluj Napoca sau la Primaria Cluj Napoca, chiar daca este nascut in Galati.
Ca varianta, poate cere eliberarea unei carti de identitate provizorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt carte identitate si certificat de nastere alina_25 alina_25 Unei cunostiinte i-a fost furata cartea de identitate si certificatul de nastere ,cand s-a dus la politie sa depuna plangere nu i-a fost acceptata pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot obtine un duplicat dupa un certificat de nastere furat? baniasana baniasana Buna seara, Va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns la urm. problema: am o matusa de 83 de ani care locuieste singura intr-o gars. la parter in sect 3 ... (vezi toată discuția)
Nu imi pot reinnoi cartea de identitate PP9728BA PP9728BA Buna ziua! Am o fetita de 10 luni , fetita sta cu mama ei si cu parintii mamei ei. Suntem despartiti. Mie imi expira buletinul in luna Octombrie dar trebuie sa ... (vezi toată discuția)