avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general a refuzat sa prezinte actele la o expertiza contabila ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

a refuzat sa prezinte actele la o expertiza contabila dispusa de tribunal

Buna ziua,

Ce risca administratorul firmei care a refuzat sa prezinte actele la expertul desemnat de tribunal?
Mentionez ca instiintarea lui a fost facut in fata judecatorului si a fost somat de catre acesta sa prezinte actele la data x. Ne-am prezentat la data x si acesta a cerut alt termen pentru data y, expertul a consemnat in procesul verbal de la data x ca la data y va face copii la acte si le va inmana expertului cu opis si proces verbal. La data y a refuzat sa prezinte copii la acte iar in procesul verbal din data y s-a consemnat ca acesta refuza sa prezinte copii la acte, fapt aratat in procesul verbal din data x.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 19:29, 12 Aprilie 2011
depinde de natura dosarului in care s-a dispus expertiza.
dosarul este pentru excluderea din firma a asociatului-administrator. Precizez ca mai sunt 2 probe pentru concurenta neloiala dovedite.
daca refuza predarea actelor puteti solicita instantei sa considere ca obiectivele expertixei sa fie considerate ca fiind defavoarea celui verificat insa va trebui coroborata cu celelalte probe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala - articol din lege mioara2012 mioara2012 Buna ziua. Poate cineva sa imi indice temeiul juridic pentru excluderea unui asociat dintr-un SRL din cauza de concurenta neloiala? Legea 31/1990, art 222 ... (vezi toată discuția)
Act judecatorie ihmyra ihmyra buna ziua! Celor cunoscatori le adresez o intrebare: Se poate obtine de la Judecatorie un act din care sa rezulte daca o terta persoana este sau nu implicata ... (vezi toată discuția)