Ce risca administratorul firmei care a refuzat sa prezinte actele la expertul desemnat de tribunal?
Mentionez ca instiintarea lui a fost facut in fata judecatorului si a fost somat de catre acesta sa prezinte actele la data x. Ne-am prezentat la data x si acesta a cerut alt termen pentru data y, expertul a consemnat in procesul verbal de la data x ca la data y va face copii la acte si le va inmana expertului cu opis si proces verbal. La data y a refuzat sa prezinte copii la acte iar in procesul verbal din data y s-a consemnat ca acesta refuza sa prezinte copii la acte, fapt aratat in procesul verbal din data x.
daca refuza predarea actelor puteti solicita instantei sa considere ca obiectivele expertixei sa fie considerate ca fiind defavoarea celui verificat insa va trebui coroborata cu celelalte probe.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Revocare administrator
Am o situatie mai dificila si ma intreb daca cineva s-a intalnit cu un asemenea caz si ce e de facut. In speta, am un administrator numit prin act ... (vezi toată discuția)
Act judecatorie
ihmyra
buna ziua!
Celor cunoscatori le adresez o intrebare:
Se poate obtine de la Judecatorie un act din care sa rezulte daca o terta persoana este sau nu implicata ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.