avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale masa credala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

masa credala

care sunt pasii de urmat pt a intra la masa credala? si in ce situatie se intra?
Cel mai recent răspuns: ContSters71920 , utilizator 20:12, 12 Aprilie 2011
formulati o cerere de inscriere la masa credala la care veti atasa documentele ce atesta calitatea dv de creditor al persoanei aflate in insolvente. cererea o depuneti la tribunalul in a carui raza teritoriala isi are sediul debitorul. nu uitati sa mentionati in cerere numarul dosarului de insolventa
la masa credala va puteti inscrie printr-o cerere adresata judecatorului sindic, aratind cuantumul acesteia si documentele din care rezulta creanta. aveti in vedere prevederile legii 85/2006.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma insolventa ioana2525 ioana2525 Am lucrat la o firma care a intrat in insolventa. Am de recuperat bani de la ei. Cum procedez? Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Admitere creanta dupa 2 ani de la lichidare ionutanton777ro ionutanton777ro Ce instrumente as avea ca sa cer judecatorului sindic [b]admiterea unei creante [/b](si inscrierea la masa credala a debitoarei) in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Cerere de inscriere a creantei in tabelul preliminar diaana diaana Buna ziua Am o mare rugaminte Unul dintre clientii nostri datornici a intrat in insolventa. Firma de insolventa ne-a trimis o notificare prin care ne putem ... (vezi toată discuția)