avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... rezilierea contractului de comodat
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

rezilierea contractului de comodat

Buna seara. Am nevoie de ajutor in rezolvarea problemei urmatoare .In anul 2008 o verisoara a apelat la mama si au incheiat un contract de comodat pe perioada nelimitata. Verisoara este asociata cu altcineva la firma respectiva. Asociatul desfasoara activitate in cadrul firmei dar verisoara a plecat in strainatate fara sa-si achite partea de datorii cu furnizori certandu- se cu asociatul. Unul dintre furnizori a dat-o in judecata ptr recuperarea sumelor restante . Judecatoria prin hotararea stabilita o someaza sa-si plateasca datoriile. Furnizorul a venit acasa si a amenintat-o pe mama cu pierderea casei. Ptr a iesi din aceasta situatie cum putem sa reziliem contractul tinand seama ca verisoara inca nu a venit in tara si nu va veni curand .
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 21:15, 12 Aprilie 2011
Nu va ia nimeni casa, nu va lasati intimidati de toti care vin si va ameninta.
Comodatul nu le dadea asociatilor respectivi si firmei nici un drept, decat de folosinta. Puteti sa il lasati in continuare in vigoare, nu conteaza.
Daca doriti sa il reziliati, faceti-le o notificare scrisa si atat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl, refuz din partea administratiei pentru acord din cauza datoriilor la intretinere, costindaniel2011 costindaniel2011 Buna ziua, O intrebare: Am o firma in curs de infiintare. Problema este ca Administratorul nu vrea sa imi puna stampila pentru acordul Asociatiei de ... (vezi toată discuția)
Am mostenit o casa,un teren si o firma cu datorii.va trebuii sa achit datoriile firmei sau e posibil sa fac succesiunea doar pentru casa si teren? fr_florentina fr_florentina Mama a infiintat o firma in 2000 in care era unic asociat si administrator si a inchiriat un spatiu in baza unui contract cu drept de prelungire de la an la ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj si incredintare minor AOD AOD Buna ziua tuturor. As avea si eu nevoie de putina consiliere juridica intr-o problema. Am 34 ani si sunt casatorit de 5 ani (dupa o relatie prealabila de ... (vezi toată discuția)