va spun pe scurt.sotul meu a parasit domiciliul,ulterior am aflat ca are o amanta,suntem inca casatoriti...avem o firma de servicii funerare.acum trec la subiect!amanta e functionar pubic la primaria sectorului ... pe functia de inspector stare civila.iar sotul meu mai nou dupa ce a stat cam doua saptamani de stat cu chirie s-a mutat la ea acasa.pot demonstra ca el fiind antreprenor de pompe funebre ea prin functia care o are il favorizeaza?desi...eu fiind din bransa stiu cam ce "atentii"se ofera dar nu asta ma intereseaza.am fotografii cu ei pe unde s-au afisat dupa ce el a parasit domiciliul.am citit eu ceva...dar vreau un raspuns scurt:pot sesiza superiorii ei ...si cum se pot lua masuri impotriva ei?nu vreau sa las lucrurile asa.
Emoticonul ...n-ati lasat pauza intre cuvinte..cred.
Cum anume il favorizeaza? adica ii trimite ,,clienti"? :) Nu cred sa existe vreo ,,incompatibilitate" de natura celei la care va referiti.
Parasirea domiciliului si faptul ca dettineti acele fotografii va pot fi de folos intr-un eventual divort...
contra unei sume de bani...sau in acest caz...alte fovoruri....faciliteaza eliberarea documentelor mult mai repede de cat este normal,pentru eliberarea ajutoarelor de inmormantare si a certificatelor de deces.
Doar flagrant, dar mi-e greu sa cred ca locuind in acelasi spatiu, sotul d-voastra si cu amanta, o sa vina sa-i dea banii la primarie cand o poate face acasa !
o fac angajatii.nu el personal.ca nu se afiseaza la locul de munca.din cate am citit functionarii publici trebuie sa aiba o anumita conduita.sa fie exemplu pentru cetateni.B-).eu nu sunt genul de a face tam-tam...si de asta caut o cale legala...stiu ca poate facilita obtinerea unor cazuri sociale...ceva...nu stiu foarte multe ca nu sunt la curent cu ce se intampla in firma.