avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... conflict de interese?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

conflict de interese?

va spun pe scurt.sotul meu a parasit domiciliul,ulterior am aflat ca are o amanta,suntem inca casatoriti...avem o firma de servicii funerare.acum trec la subiect!amanta e functionar pubic la primaria sectorului ... pe functia de inspector stare civila.iar sotul meu mai nou dupa ce a stat cam doua saptamani de stat cu chirie s-a mutat la ea acasa.pot demonstra ca el fiind antreprenor de pompe funebre ea prin functia care o are il favorizeaza?desi...eu fiind din bransa stiu cam ce "atentii"se ofera dar nu asta ma intereseaza.am fotografii cu ei pe unde s-au afisat dupa ce el a parasit domiciliul.am citit eu ceva...dar vreau un raspuns scurt:pot sesiza superiorii ei ...si cum se pot lua masuri impotriva ei?nu vreau sa las lucrurile asa.
Cel mai recent răspuns: Roxanaci , utilizator 13:04, 13 Aprilie 2011
imi cer mii de scuze ...nu stiu cum a aparut emoticonul acela ...
Emoticonul ...n-ati lasat pauza intre cuvinte..cred.
Cum anume il favorizeaza? adica ii trimite ,,clienti"? :) Nu cred sa existe vreo ,,incompatibilitate" de natura celei la care va referiti.
Parasirea domiciliului si faptul ca dettineti acele fotografii va pot fi de folos intr-un eventual divort...
contra unei sume de bani...sau in acest caz...alte fovoruri....faciliteaza eliberarea documentelor mult mai repede de cat este normal,pentru eliberarea ajutoarelor de inmormantare si a certificatelor de deces.
Doar flagrant, dar mi-e greu sa cred ca locuind in acelasi spatiu, sotul d-voastra si cu amanta, o sa vina sa-i dea banii la primarie cand o poate face acasa !
o fac angajatii.nu el personal.ca nu se afiseaza la locul de munca.din cate am citit functionarii publici trebuie sa aiba o anumita conduita.sa fie exemplu pentru cetateni.B-).eu nu sunt genul de a face tam-tam...si de asta caut o cale legala...stiu ca poate facilita obtinerea unor cazuri sociale...ceva...nu stiu foarte multe ca nu sunt la curent cu ce se intampla in firma.

Alte discuții în legătură

Divort - cauza infidelitate . ce se intampla cu copilul ? DionaDiana DionaDiana Va rog sa ma ajutati cu o parere avizata daca puteti. In cazul unei casatorii de 6 ani in care sotul inseala , cum va decurge divortul ? Sotia a vorbit ... (vezi toată discuția)
Urgent - schimbare carte de identitate cmarian90 cmarian90 buna ziua sunt Marian, preschimbarea unui buletin pentru k am nevoie urgent de informatii :\\"> mamei mele ia expirat buletunu :\\"> am facut doarul cu ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume de familie Raluca Mayer Raluca Mayer In OG 41/2003 nu am gasit nici o prevedere referitor la cazul in care se doreste ca, in momentul casatoriei, un cuplu sa isi aleaga un nou nume de famile, ... (vezi toată discuția)